Eftir Ester Áarskarð, mars 2015

[hr color=#A9D0F5 size=1]
Ester Áarskarð

Jeg plejede at være et af ​​de mennesker, der købte “almindelig” mad .. brød, smør, fløde, mælk, boullion, færdige supper, mel, sukker, pølser, slik og sodavand osv.

Jeg tog også smertestillende medicin mod mine hovedpiner fra en alder af 11-31, og jeg tog piller mod migræne. Jeg troede, jeg havde trukket det “heldige antal migræne”. Og det ligger til familien, så jeg fik at vide af lægerne, at det var genetisk ..

I november 2014 ordinerede min læge blodtryks-sænkende piller, for at se om det ville lette mine symptomer .. Og jeg tænkte: “Åh nej jeg får blodtryk medicin i en alder af 32 !!!” 😮

Så jeg gik til Olga … Og jeg troede, hun var en streng, lille dame 😉

INGEN sukker, INGEN mel, INGEN mejeriprodukter, INGEN tilsætningsstoffer ..

Til at begynde med var det svært at lave mad, og finde noget i butikkerne .. Men jeg følte ændringen i migræne med det samme … 4-6 uger inde i min nye livsstil, fik jeg (ubevidst) fødevarer tilsætningsstoffer, to gange. Og mens jeg spise den mad, fik jeg migræne.

Nu jeg har tabt næsten 16 kg. Jeg kan have et almindeligt job (hvilket jeg ikke kunne før) … Og jeg er blevet helt vant til at købe “underlige ting”, og tilberede det hele fra bunden.

… Og Olga viser sig at være virkelig rar og hjælpsom!

Skrevet af Ester Áarskarð, marts 2015
[hr color=#A9D0F5 size=1]
Ester Áarskarð

Jeg plejede at være et af ​​de mennesker, der købte “almindelig” mad .. brød, smør, fløde, mælk, boullion, færdige supper, mel, sukker, pølser, slik og sodavand osv.

Jeg tog også smertestillende medicin mod mine hovedpiner fra en alder af 11-31, og jeg tog piller mod migræne. Jeg troede, jeg havde trukket det “heldige antal migræne”. Og det ligger til familien, så jeg fik at vide af lægerne, at det var genetisk ..

I november 2014 ordinerede min læge blodtryks-sænkende piller, for at se om det ville lette mine symptomer .. Og jeg tænkte: “Åh nej jeg får blodtryk medicin i en alder af 32 !!!” 😮

Så jeg gik til Olga … Og jeg troede, hun var en streng, lille dame 😉

INGEN sukker, INGEN mel, INGEN mejeriprodukter, INGEN tilsætningsstoffer ..

Til at begynde med var det svært at lave mad, og finde noget i butikkerne .. Men jeg følte ændringen i migræne med det samme … 4-6 uger inde i min nye livsstil, fik jeg (ubevidst) fødevarer tilsætningsstoffer, to gange. Og mens jeg spise den mad, fik jeg migræne.

Nu jeg har tabt næsten 16 kg. Jeg kan have et almindeligt job (hvilket jeg ikke kunne før) … Og jeg er blevet helt vant til at købe “underlige ting”, og tilberede det hele fra bunden.

… Og Olga viser sig at være virkelig rar og hjælpsom!

By Ester Áarskarð, march 2015
[hr color=#A9D0F5 size=1]
Ester Áarskarð

I used to be one of the people, who bought “regular” food.. Bread, butter, cream, milk, boullion, readymade soups, flour, sugar, sausages, candy and soda etc.

I also took painkillers for my headaches from the age of 11-31, and I took pills for migraine. I just thought I had drawn the “lucky number of migraine”. And it runs in the family, so I was told by doctors it was genetic..

In Nov. 2014 my doctor prescribed blood pressure pills, to see if it would ease my symptoms.. And I thought: “OH NO! I´m getting blood pressure medicine at the age of 32!!!” 😮

So I went to see Olga… And I thought she was a strict, little lady 😉

NO sugar, NO flour, NO dairy, NO food additives..

To begin with it was hard to cook, and find anything in the stores.. But I felt the change in the migraines right away… 4-6 weeks in my new lifestyle, I got (unknowingly) food additives, twice. And while I was eating the food I got migraines.

Now I´ve lost almost 16 kg. I can have a regular job (which I could´t before)… And I´ve gotten completely used to buy “weird stuff”, and cook everything from scratch.

…And Olga turns out to be really nice and helpful!